Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Prima kariera, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ: 17184525 a společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Náš blog

Přečtěte si zajímavé články ze světa nabídek práce

Jak najít skvělou práci rychle

Praktické rady a tipy | Autor: Veronika Jelínková

Možná jste právě dostudovali, možná chcete změnit práci kvůli stěhování, možná jste se nepohodli s bývalým šéfem. Důvodů k tomu začít hledat novou práci je mnoho a na změnu k lepšímu nikdy není pozdě! Je velká škoda promarnit své produktivní roky v práci, která vás nebaví a kde vás nedokáží ocenit. Jak tedy najít skvělou práci rychle a snadno? To si dnes ukážujeme.

1) Ujasněte si, co opravdu chcete

Zvažování změny práce začněte tím, že si skutečně ujastníte své priority. Klidně si k tomu vemte papír a tužku. Nejprve si napište, co vás profesně baví a jde vám to. Pište konkrétní dovednosti a schopnosti, kterými disponujete. Dál se také zamyslete, kam byste se chtěli do budoucna kariérně posouvat. Máte nějakou představu, kde chcete být za 5 let? Napište si ji. Pak je potřeba, abyste si stanovili, jakou si představujete v novém zaměstnání mzdu. Vemte v potaz vaše měsíční výdaje a podívejte se na internet, jak se mzdy na vaší pozici pohybují. Udělejte si z toho závěr, který bude odpovídat vašim potřebám, ale i sebekritickému zhodonocení vašich kvalit. 

NAŠE RADA: O mzdě uvažujte v rozpětí, jehož horní hranice by měla být částka, na kterou byste se chtěli dostat za rok až dva.

2) Sepište si životopis

Teď přijde na řadu mít sepsaný pěkný a hlavně reprezentativní životopis, který personalistu zaujme. Jak na to? Držte se pěti hlavních zásad - buďte struční a sestavte ho pouze z pravdivých informací, dejte si záležet, aby byl strukturovaný, pro čtení přehledný a hlavně bezchybný. Celý návod na to, jak napsat skvělý reprenzativní životopis, najdete v našem článku tady

3) Sledujte aktuální nabídky

Když už máte představu o tom, co chcete dělat, jaké by mělo být vaše mzdové ohodnocení a máte k tomu i sepsaný životopis, přichází na řadu samotné hledání nabídek. Nejjednodušší způsob je sledovat aktivně nově vydané pracovní příležitosti na našich stránkách. Můžete zde snadno zafiltrovat dle klíčového slova, oboru, lokality i mzdy. Denně tady najdete čerstvé pracovní nabídky u ověřených a stabilních zaměstnavatelů.

4) Nastavte si zasílání nabídek práce do emailu

Jak si ještě více zajistit, že vám mezi prsty žádná super příležitost neproklouzne? Díky naší bezplatné službě Zasílání nabídek práce do emailu! Získáte tak pravidelnou rozesílku právě otevřených pracovních pozic a můžete si zvolit, jak často vám bude chodit. Zvolte si sami, v jakém oboru hledáte, která lokalita vás zajímá a mzdové rozpětí, které je pro vás atraktivní. Vše vám šité na míru.

 

* povinné pole